З нагоди свого одинадцятиріччя один із найбільших торгових центрів меблів влаштував розіграш приголомшливих подарунів. Аби взяти участь у цьому заході та отримати цінний подарунок, потрібно було зробити покупку у будь-якому магазині центру та заповнити анкету. Головний переможець отримав незамінний на кухні холодильник "Gorenje".

Організатори свята були щедрими. Ми поспілкувалися з Іриною Кундревич, яка виграла головний подарунок: "Я живу неподалік від ТЦ MARK, тож буваю тут досить часто. Коли вирішила оновити інтер'єр квартири, одразу вирішила піти саме сюди. Я не знала про цей розіграш, але привітні та уважні консультанти розповіли та допомогли заповнити анкету. Сьогодні я виграла холодильник. Це було так несподівано, але надзвичайно приємно і доречно. Надалі теж планую брати участь у розіграшах від торгового центру".

На святі у ТЦ MARK малюкам теж було цікаво: безкоштовні малюнки від бодіарт-майстрів та чудолабораторія розважали найменших учасників щедрого дійства. Під час майстер-класу, який організовував партнер ТЦ MARK ТМ Грілекс, відвідувачі спостерігали як професійні кулінари готують смачні страви на грилі та куштували смаколики.

Інформаційний партнер "ProRemont" влаштував веселий квест із подарунками. Шоу-програма від танцювального колективу "Едельвейс" та молодої співачки Endy додала святу барв.

Нонна Пандакова, власниця Галицької майстерні штор:

"Моя фірма вже чотири роки співпрацює із MARK і ми дуже задоволені. Я хотіла відкрити магазин саме у цьому торговому центрі, адже тут вміють знайти підхід до кожного клієнта."

Вячеслав Макаренко, директор ТЦ MARK:

"Це не перший такий захід у нашому торговому центрі. Цієї зими ми організували розіграш під час новорічних свят. Розпочинати рік із подарунків набагато приємніше. Ми плануємо частіше влаштовувати такі заходи та обіцяємо, що з кожним разом вони будуть ще цікавішими та більш масштабними. Чекайте на нові подарунки восени."

ТЦ MARK та учасники акції вдячні партнерам свята: ТМ Венетто, ТМ Hurom, Галицька майстерня штор, ТМ Грілекс, ТМ ArtСвітло, ТМ Andersen, ТМ Lechuza. Усі ці магазини можна знайти у торговому центрі. У ТЦ MARK ви знайдете меблі та елементи декору на будь-який смак, а якщо вчасно потрапите, то ще й матимете нагоду отримати подарунки.

Автор: Тамара Мітельман

РІА Львів №16 (червень 2018)